Què busquem en una entrevista de feina?

Qui volem tenir al nostre costat quan treballem? Volem algú que tingui molts coneixements? experiència? volem algú amb valors?

La feina que s’hagi de fer és important però hem de prioritzar. Preferim algú en qui puguem confiar o algú molt ben qualificat? Per molt qualificada que estigui una persona si no hi podem confiar, si no és bona persona, mai podrem tenir un equip competent. Els coneixements es poden adquirir, els valors és més difícil.

Posar a prova els candidats en situacions en que aflora la seva personalitat tal com fan a Heineken en aquesta iniciativa és una bona manera de veure qui tenim davant i com reaccionarà davant les adversitats. Algú que cregui que el seu benestar passa pel del grup, que no tingui por a reconèixer els seus errors, que pensi que dedicar temps a explicar una cosa és una inversió, que sàpiga escoltar… És més fàcil adquirir un coneixment que canviar una conducta, un hàbit. Per tant, una persona educada, espavilada, sincera… ens serà més útil que algú superqualificat que no tingui escrúpols.

ES TRACTA DE TROBAR PERSONES ALINEADES

AMB ELS VALORS DE L’ORGANITZACIÓ.

No oblidem que l’experiment de Heineken queda bé perquè el candidat és bo. Si cap dels candidats s’hagués posat amb els bombers per ajudar al rescat l’experiment hagués sigut un fracàs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s