Nou Curs!!!! Presentacions amb o sense Power Point

En tot treball en equip, projecte de millora, reunió de resultats,… s’ha instal·lat el Power Point com a eina absoluta. El seu pes ha sigut tant important que ha centrat les presentacions passant per davant del ponent i fins i tot del missatge. Diapositives hipercarregades de text, manca de coherència, ponents que parlen a una pantalla,… tot això ens ha portat a pensar que abocar els coneixements en unes diapositives ens faria la feina i a més , ens serviria com a temari pels assistents. Si esperem que la simple visió d’unes diapositives faci arribar unes dades i uns conceptes al cap dels receptors el fracàs està assegurat.

Tota la il·lusió que siguem capaços de generar en els assistents en una hora de presentació marcarà el seu grau d’implicació en el projecte. Per tant, fer presentacions d’una forma correcta, amb un fil argumental, parlant bé, en un bon ambient,… ens ajudarà a assegurar l’èxit del projecte.

Aquest curs pretén donar les eines per a aconseguir transmetre un missatge clar a l’auditori. Des de la preparació, la posada en escena, la comunicació verbal i no-verbal… i, si cal, un ús racional del Power Point.

S’ofereix la possibilitat de fer un tastet del curs, una tapa de 45 minuts aproximadament per valorar-lo i si agrada agafar el curs complet adaptant-lo a  les necessitats i possibilitats dels interessats.

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb mi.

Descarrega’t el PDF

Tríptic

Tríptic del Curs

Tríptic Curs

Tríptic Curs

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s