AQUEST ESPAI

Aquest blog neix amb la voluntat de donar-me a conèixer com a professional del que m’agrada fer. M’agrada generar canvis a positiu en les maneres de fer de les organitzacions a partir de les persones. M’agrada treballar en perspectiva observant la interacció dels processos i després, anar al detall, sobre el terreny, parlant, compartint, escoltant… veure com la voluntat de les persones pot fer que el canvi es generi.

Aquest blog pretén dir tot el que no diu un CV i permetre el més important: el retorn de la informació, la opinió, la reflexió. Estem en constant evolució i ho fem socialment. La possibilitat de generar debat i opinió ens fa créixer i avançar, i per a això, la xarxa és una bona eina.

Aquest Blog pretén presentar-me al món oferint allò que puc aportar a les organitzacions per enriquir-nos mutuament compartint els nostres projectes.

Anuncis

2 responses to “AQUEST ESPAI

  1. Albert: Ha sido un gusto conocerte !!!!!! y a través de este blog conocer un poco más de ti , debo decirte que me llevo una grata imagen , aunque ya la tenia de tí . Es un gusto ver personas que como tú, buscan superarse como ser humano día a día .MUCHAS FELICIDADES PARA TI Y TU FAMILIA.

  2. Gracias Silvia, tus comentarios son el mejor dopaje que uno puede desear para seguir subiendo hacia la cima. Has sido una inspiración para mi que incorporaré a mi ser.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s